Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

2CELLOS


Papp László Budapest Sportaréna

2017. december 16. 20:00

A világhírű 2CELLOS visszatér Magyarországra, hogy önálló koncertjén kápráztassa el a magyar közönséget 2017. december 16-án! 12 fős vonós zenekar kíséri koncertjüket, ahol a "The Score" című legújabb albumukat mutatják be a nagyközönségnek.

A 2CELLOS 2017. március 17-én egy dinamikusabb hanzásvilággal rendelező THE SCORE című albumot jelentetett meg. Az albumon meghallgathatjuk az elmúlt évek legismertebb film slágereinek feldolgozását. A zenészek világkörüli turnéra indultak 2017. júliusában és nagy örömünkre Budapest is állomása turnéjuknak. 2017. december 16-án, a Papp László Sportarénában meghallgathatjuk a csellisták vadonatúj klasszikus zenei átdolgozásait 12 fős vonós zenekar kíséretében, amelynek köszönhetően nem csak egy hagyományos koncertet, hanem egy showműsort láthatunk a színpadon, komoly színpadi rendezéssel.

A két horvát csellista 2011-ben vált ismertté, amikor Michael Jackson „Smooth Criminal” című számának feldolgozásával berobbant a köztudatba. Luka Šulić és Stjepan Hauser egy új, energikusabb albumot hozott létre a Sony Music Masterworks közreműködésével. A THE SCORE album hagyományosabb hangvilágot képvisel, illetve a Londoni Szimfonikus Zenekar játszik az albumon Robin Smith (karmester/rendező) vezénylésével.

“Szeretjük a filmzenét! Az albumon meghallgatható minden kedvenc filmslágerünk! Egy álmunk vált valóra, hogy a világszínvonalú Londoni Szimfonikus Zenekarral zenélhetünk együtt és adhatjuk elő ezeket a slágereket!"- mondta Stjepan.

Az albumot a világhírű zeneszerző, Ramin Djawadi Trónok Harca c. sorozat melódiája nyitja meg, aztán a filmtörténet Oscar-díjas slágereit hallhatjuk az albumon, mint például: James Horner  szerzeménye, a “My Heart Will Go On”, a Titanic főcímdala; John Williams Schindler listája főcímdala és a Vangelistől a Tűzszekerek főcímdala: Chariots of Fire és persze a “For the Love of a Princess” a Rettenthetetlen c. filmből (Horner szerzeménye szintén); a Gyűrűk Ura filmslágere a “May It Be” (Enya előadásában); és az inspiráló “Now We Are Free” c. dal a Gladiátor c. filmből Hans Zimmer, Lisa Gerrard és Klaus Badelt rendezésében.

A romantikus dallamok is tökéletesen illeszkednek a csellók hangzásvilágához, ezért az albumon ismert romantikus világslágerek is hallhatók, mint például: Henry Mancini/Johnny Mercer “Moon River” c. dala az Álom Luxuskivitelben c. 1961-es filmvígjátékából; Ennio Morricone olasz zeneszerő gyönyörű dallamai a Cinema Paradiso és a Malenából; A Keresztapa népszerű dala Nino Rotától; Francis Lai, Oszkár – díjas dala a Love Story c. filmből; Hans Zimmer szerzeménye az Esőember c. filmből és Stanley Myers Cavanita c. népszerű slágere a Szarvasvadászból.

A 2CELLOS a dalszerzés határait feszegeti. Zenéjük ötvözi a klasszikus- és filmzenét a pop-rock stílussal. Šulić és Hauser nem ismernek határokat, amikor a színpadon vannak. Lenyűgöző előadásuk magával ragadja a közönséget.

Számos teltházas saját turné mellett, a duó több tévéműsorban szerepelt, mint például:  The Today Show, The Ellen DeGeneres Show és a The Tonight Show, valamint a népszerű GLEE tévésorozatban. Még Elthon Jonh is meghívta őket világkörüli turnéjára. Amit külön kiemelnénk, hogy Luka és Stjepan a Virtuózok komolyzenei tehetségkutató műsor első évadjában is színpadra léptek, illetve meghívott sztárvendégei voltak a Virtuózok Gálaműsorának.

2017. december 16-án a Papp László Sportarénában a 2CELLOS vonós zenekarral, fergeteges látványvilággal és showval kápráztatja el a nézőket.

YouTube: http://www.youtube.com/2CELLOSlive